Зеленський відреагував на чутки про вторгнення РФ наступного тижня
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський відреагував на чутки про вторгнення РФ наступного тижня

Зеленський відреагував на чутки про вторгнення РФ наступного тижня
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський вперше офіційно прокоментував чутки про те, що РФ має намір 16 лютого розпочати повномасштабне вторгнення в нашу країну. За його словами, Україна як держава має розраховувати на себе. Насамперед – на своїх війскових та своїх громадян.

Джерело: Фейсбук-сторінка Офісу президента України

Зеленський прокоментував дані ЗМІ про напад РФ 16 лютого

На переконання глави держави, Україна має бути готова у будь-який день. Володимир Зеленський звернув увагу на те, що на сьогодні в інформаційному просторі – надто багато інформації про глибоку повномасштабну війну з боку Росії.

Якщо є якась додаткова інформація щодо стовідсоткового вторгнення Росії в Україну, починаючи з 16 лютого, давайте нам цю інформацію, – зазначив президент країни.

За словами Володимира Зеленського, робота у щоденному режимі триває. Офіційний Київ вдячний усім за допомогу. Зокрема, розвідкам інших країн.

Український лідер переконаний, що дипломатія – єдиний шлях до деескалації.

Політик також повідомив, що триває робота на дипломатичному рівні. Офіційний Київ вважає, що дипломатія – це єдиний шлях до деескалації та деокупації.

Окрім того, Володимир Зеленський попросив українських громадян уважно аналізувати інформацію та не піддаватися на провокації.

Президент наголосив, що повномасштабної війни в Україні на сьогодні немає. Так, його команда отримує багато різної інформації. Водночас у нас також є розвідники, які працюють не гірше, аніж їхні колеги з інших країн.

Варто звернути увагу на те, що 10 лютого президент США Джо Байден закликав американських громадян в Україні негайно виїхати за її межі. Як стверджує очільник Білого дому, американські військові не можуть нічим допомогти на території України, адже він не планує їх надсилати через ризик початку повномасштабної війни між арміями ядерних держав світу – США й РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?