Пацан сказав — пацан зробив: Лавров по фені звернувся до США і НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Пацан сказав — пацан зробив: Лавров по фені звернувся до США і НАТО

Пацан сказав — пацан зробив: Лавров по фені звернувся до США і НАТО
Джерело:  online.ua

18 лютого очільник Міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров почав вимагати від США та НАТО розпочати діалог про безпеку "по поняттям", щоб було так - "пацан сказав - пацан зробив".

Джерело: Фейсбук-сторінка МЗС РФ

Лавров на жаргоні почав вимагати переговорів із США і НАТО

Будемо добиватися, щоб усе було чесно. Не хочу звертатися до жаргону, але у нас є поняття - "пацан сказав - пацан зробив". Принаймні, "поняття" повинні дотримуватися і на міжнародному рівні", - заявив російський дипломат під час нового інтерв'ю.

За словами очільника МЗС РФ, команда очільника Кремля Володимира Путіна буде робити все можливе, аби США та НАТО виконували "прийняті на себе зобов'язання" з безпеки та "надані Росії обіцянки" у зв'язку з цим.

Повторю, ми зацікавлені в тому, щоб докладніше пояснити американським колегам і всім їхнім союзникам по НАТО, що не можемо задовольнитись обіцянками. Тим більше, що письмові зобов'язання глав держав та урядів, які вимагають від натовців враховувати наші інтереси повною мірою, не кажучи про усні гарантії, про які президент Росії Володимир Путін неодноразово згадував, виявляється, нічого не варті. Так справа не піде, - додав Сергій Лавров.

Лавров стверджує, що РФ ніколи не планувала вторгнення в Україну

Російський дипломат продовжує запевняти росіян та міжнародну спільноту, що Росія не збиралася нападати на Україну - мовляв, це просто чутки, які поширюють іноземні ЗМІ.

Упевнений, люди, які хоч трохи цікавляться зовнішньою політикою, переконалися, що все це – пропаганда, фейки і вигадки. Головне, щоб самі автори цих фейків вірили у те, про що говорять. Їм це подобається. Якщо самому приємно – будь ласка. Чому б цим не позайматися? Це викликає усмішку. Дорослі люди щодня "викидають" прогнози. Журнал "Politico" вже кілька разів змінював дату "вторгнення". Наразі анонсує 20 лютого, - поскаржився Лавров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?