Віцепрезидентка США Гарріс розкрила сценарій гри Путіна проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Віцепрезидентка США Гарріс розкрила сценарій гри Путіна проти України

Віцепрезидентка США Гарріс розкрила сценарій гри Путіна проти України
Джерело:  online.ua

Віцепрезидентка Камала Гарріс під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції заявила, що команда американського лідера Джо Байдена знає про план російського президента Володимира Путіна щодо агресії проти України.

Джерело: сайт Білого дому

Віцепрезидентка Гарріс розкрила ще один план Путіна проти України

За словами віцепрезидентки США, усі члени НАТО єдині у оцінці дій Росії, оскільки ті надто очевидні.

У російської агресії є свій сценарій гри, який ми надто добре знаємо, - наголосила Камала Гарріс.

Як стверджує американська політикиня, команда очільника Кремля Володимира Путіна ще деякий час наполягатиме, що вона не бере участь у нападі на Україну, чекаючи моменту, щоби вступити у гру.

Росія буде грати у власну байдужість та невинуватість і одночасно створюватими хибні підстави для нападу. Для цього вона збирає сили у місцях атаки. Тому ми зараз отримуємо повідомлення про поширення неправдивої російської пропаганди, - зазначила представниця команди Джо Байдена.

Окрім того, Камала Гарріс звернула увагу на те, що підходи Білого дому та Кремля до вирішення української кризи суттєво відрізняються.

Ми відкриті для серйозної дипломатії. Натомість Росія продовжує казати на словах про те, що вона відкрита для діалогу, а на практиці – звужує простір для діалогу, - додала віцепрезидентка Штатів.

За словами політикині, офіційний Вашингтон має намір зупинити Росію безпрецедентним тиском у разі повномасштабного вторгення в Україну.

Не можна також не згадати про те, що 18 лютого Джо Байден заявив, що очільник Кремля Володимир Путін вже прийняв рішення напасти на Україну.

Ми викриваємо плани Росії. Не тому, що ми хочемо конфлікту, а тому, що ми робимо все, що в наших силах, щоб усунути будь-яку причину, яку Росія може використати для виправдання вторгнення. Якщо Росія здійснюватиме свої плани, вона відповідатиме за катастрофічну і дарма розпочату війну... - заявив Байден.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?