Військових РФ залишили без води та їжі поблизу з кордоном України
Категорія
Світ
Дата публікації

Військових РФ залишили без води та їжі поблизу з кордоном України

Військових РФ залишили без води та їжі поблизу з кордоном України
Джерело:  online.ua

Жителі російського села Весела Лопань поблизу з українським кордоном, повідомили, що близько сотні військових РФ були залишені на залізничній станції Долбіно у Білгородській області без їжі та води.

Джерело: Комітет солдатських матерів

Російських військових залишили на залізничному вокзалі без їжі та води

У Комітеті солдатських матерів повідомили, що військові вимушені були спати у приміщені залізничної станції Долбіно та харчуватись за свій рахунок.

У багатьох військових дуже швидко закінчились гроші, а сухпайки командування їм не видало.

На опублікованих фото можна побачити, як десятки російських військових сплять прямо на підлозі у приміщенні сільского вокзалу.

Повідомляється, що військові на вокзалі - це солдати як строкової так і контрактної служби з Таманської та Кантемирівської дивізій.

Станом на вечір неділі 20 лютого, частина військових була вивезена до місць призначень, але частина так і залишилась на залізничній станції.

Фото - golubschool.ru

Населений пункт Долбіно розташований в безпосередній близькості до Харківської області України – менше 30 кілометрів.

Повідомляється, що солдати знаходились на залізничній станції щонайменше 5 днів без відповідного забезпечення.

Це що за така необхідність у мирний час створювати подібні умови для військовослужбовців? Це що за ставлення вищих посадових осіб до свого особового складу, до офіцера, який супроводжує бійців? Де співробітник штабу, зобов'язаний контролювати це відрядження? Пішов на вихідні і чай із бубликами п'є? Значить інформацію передамо вище керівництву. Сподіваємось, вони організують нормальні умови, гаряче харчування та питну воду для бійців. І до речі, де сухпайки? - відреагувала на ситуацію голова Асоціації щодо сприяння захисту прав військовослужбовців та призовників Світлана Голуб.

Згодом до місця знаходження військових прибули волонтери та привезли військовим продукти та воду. Їжу військовим також надали місцеві жителі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?