Нас чекає перемога — глава Міноборони звернувся до українців та ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Нас чекає перемога — глава Міноборони звернувся до українців та ЗСУ

Нас чекає перемога — глава Міноборони звернувся до українців та ЗСУ
Джерело:  online.ua

22 ютого очільник Міністрества оборони України Олексій Резніков звернувся до українських громадян та Збройних сил України - він звернув увагу на те, що після рішення російського президента Володимира Путіна про визнання ОРДЛО тепер весь світ знає, те що українці знають уже 8 років. За словами міністра, попереду на Україну чекають важкі випробування і будуть втрати, однак ми все одно зможемо здолати ворога й перемогти.

Джерело: Фейсбук-сторінка Міноборони України

Очільник Міноборони звернувся до ЗСУ на тлі ймовірного нападу РФ

Шановні солдати і матроси, сержанти і старшини, офіцери, генерали та адмірали! Шановні працівники Збройних Сил України! Морок невизначеності впав. Те, що ви знали 8 років, тепер побачив весь світ. Завдяки вашій мужності, самовідданості і професіоналізму було зламано плани ворога, який усі ці роки вів підлу війну, ховаючись за жінками і дітьми. Обстрілював школи і житлові будинки. Викрадав і катував. Брехав і залякував. Грабував і нищив нашу землю. Вчора він показав своє справжнє обличчя, - наголосив Олексій Резніков.

За словами міністра оборони, очільник Кремля Володимир Путін усвідомлює свій злочин та робить все можливе, щоб пов’язати усіх навколо себе круговою порукою, оскільки боїться, що за ці злочини його обов'язково покарають.

Попереду важкі випробування. Будуть втрати. Доведеться пройти через біль, здолати страх і зневіру. Але нас неодмінно чекає перемога. Бо ми на своїй землі і за нами правда. Українську армію підтримує наш народ. Віра людей – це ознака, що ми усе робимо правильно... Багато хто на емоціях підштовхуватиме до хаотичних рішень. Ми цього не допустимо. Наша сила – у єдності і впевненості. З холодною головою.
Зберігаймо спокій. Тримаймо стрій. Заради пам’яті побратимів. Заради тих, кого любимо. Слава Збройним Силам України! Слава Україні! - підсумував Резніков.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?