На трасі Київ - Житомир підірвали міст, загинула дитина
Категорія
Події
Дата публікації

На трасі Київ - Житомир підірвали міст, загинула дитина

На трасі Київ - Житомир підірвали міст, загинула дитина
Джерело:  online.ua

На трасі Київ-Житомир 26 лютого підірвано міст. Обвал стався поблизу села Стоянка. 4 чотири особи постраждали, одна дитина загинула. Проїхати з Києва до Житомира тепер неможливо.

Джерело: ДСНС

Вибух мосту на трасі Київ – Житомир

26 лютого до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про те, що сталося обвалення легкових автомобілів із зруйнованого мосту автодороги Київ-Ковель-Ягодин на межі Київської та Житомирської областей. На місце події направлено підрозділи 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Бородянка та 59-го Державного пожежно-рятувального поста смт Пісківка, - повідомили у ДСНС.

Рятувальники уточнили, що зі зруйнованого мосту впали 5 легкових автомобілів. Один із них повністю знищений вогнем. Під час обвалення мосту постраждали 2 чоловіки, 2 жінки та 1 дитина, яких надалі на швидкій госпіталізували до Бородянської центральної районної лікарні. Під завалами обваленого мосту знайшли тіло загиблого 8-річного хлопчика.

Міст підірвано на трасі Київ-Житомир - фото ДСНС

Інформацію про вибух мосту на трасі Київ – Чоп підтвердила речниця Служби автошляхів у Житомирській області Світлана Чернях-Кондрацька. Вона попередила, що тепер із Києва до Житомира проїхати неможливо.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?