В Харкові українські військові знищують підрозділи російських окупантів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Харкові українські військові знищують підрозділи російських окупантів

В Харкові українські військові знищують підрозділи російських окупантів
Джерело:  online.ua

Частину військової техніки та підрозділів РФ, що здійснили прорив до Харкова, вже знищено.

Джерело: Центр  стратегічних комунікацій

Російських окупантів знищують в Харкові 

За словами начальника місцевої поліції Володимира Тимошко, до Харкова прорвалась не дуже числена ворожа група, частина якої наразі знищена.

Прорив був з різних боків, але не дуже багато. Зараз частину уже знищено. Важливо, щоб люди, які бачать російську техніку з чітким маркуванням - біла літера Z - повідомляли точні координати, і їх будуть знищувати, - повідомив Тимошко.

Тим часом у Сумській області підрозділи прикордонників та військових Нацгвардії вступили в бій з диверсійно-розвідувальною групою РФ.

На одній із вулиць військовослужбовці виявили палаючий автомобіль та зупинились, аби перевірити чи є люди в автівці та надати допомогу. Однак були обстріляні диверсійно-розвідувальною групою. Прикордонники з нацгвардійцями вступили в бій, в результаті якого два прикордонники загинуло, один нацгвардієць поранений, - повідомили у Державній прикордонній службі.

Правоохоронці отримали інформацію про підозрілих осіб, які розставляють мітки по місту. Диверсанти пошкодили автомобіль прикордонників, які вирушили, щоб перевірити інформацію.

Секретар РНБО Олексій Данилов повідомив, що війська РФ за минулу добу понесли великі втрати.

Четвертий день Національного спротиву. День і нічь видалися гарячими для російських окупантів у прямому сенсі. Ворог зазнав великих втрат як у живій силі, так і в техніці. Тривають важкі бої біля Харкова, який ворог хоче взяти в облогу. На Півдні українські війська і ТРО дають відсіч спробам десантування. Уночі в столиці відбувався "відстріл" ворожих ДРГ, - зазначив Данилов.

За його словами, сьогодні продовжиться робота із знищення ворожих диверсійних груп у Києві.

Президент України, Уряд, центральні органи виконавчої влади знаходяться в столиці - працюють над організацією відсічі російському вторгненню. Ситуація напружена, але хочу, щоб ви знали - з кожним днем нашого Національного спротиву ми міцнішаємо! - підкреслив Данилов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?