Представники України прибули на переговори з РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Представники України прибули на переговори з РФ

Представники України прибули на переговори з РФ
Джерело:  online.ua

Представники України прибули на місце проведення переговорів з РФ на українсько-білоруському кордоні.

Джерело: Офіс президента України

Деталі переговорів України, РФ та Білорусі 

Представники Офісу президента повідомили, що до складу делегації увійшли голова фракції "Слуга народу" Давід Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк, глава делегації України в ТКГ Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Під час зустрічі головним питанням буде негайне припинення вогню та відведення військ РФ з території України.

Місце проведення - в районі річки Прип'ять на українсько-білоруського кордону.

Переговори повинні розпочатись протягом найближчого часу.

Переговори почнуться вже найближчим часом. Будь-яка інформація про них є чутливою, вона може зашкодити, тому ми її дуже дозуємо. Потрібно, щоб переговори відбулися, і пройшли нормально, - повідомив народний депутат України, представник президента у Конституційному суді Федір Веніславський.

Нардеп підтвердив, що є надія на припинення війни в Україні за результатами цих переговорів.

Надія, звичайно, є: якщо переговори ініційовані з того боку, це означає, що вони розуміють безперспективність подальших дій. Можуть бути позиційні бої, розвитку їхнього не буде, а негативні наслідки - так. Тому чекаємо, що вони пропонуватимуть адекватні дії, з якими ми погодимося - з неадекватними не погоджуватимемося, - зазначив Веніславський.

Він додав, що ресурси російських військових швидко вичерпуються.

Техніка зупиняється без бензину елементарно, немає продуктового забезпечення... Їхні резерви закінчуються - вони намагаються якось перегрупуватися, але логістика не налаштована, і сподіватися, що вона найближчим часом з'явиться, їм не варто. Тому, що вони дуже великі - а ми нашими безпілотними комплексами Bayraktar, нашою авіацією б'ємо по їхніх колонах, - повідомив Веніславський.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?