СБУ попередили громадян про можливу дезінформацію щодо капітуляції України
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ попередили громадян про можливу дезінформацію щодо капітуляції України

СБУ попередили громадян про можливу дезінформацію щодо капітуляції України
Джерело:  online.ua

У Службі безпеки України та Міноборони є дані, що ворог готує повідомлення про капітуляцію України. Там зазначили, що жодної капітуляції не буде.

Джерело: СБУ, Фейсбук Резнікова

СБУ та Міноборони попереджають про дезінформацію

В СБУ та Міноборони повідомили про можливі підготовки масштабних кампаній з дезінформації.

За наявними даними, російські окупанти готуються найближчим часом запустити масштабну інформаційно-психологічну операцію. Її мета – з допомогою брехні зламати опір українського народу і української армії, - написав міністр.

Спочатку вони плануюсь влаштувати перебої зв’язку.

Після цього будуть масовано вкинуті фейкові повідомлення про те, що українське військово-політичне керівництво начебто погодилось на капітуляцію.

На «підтвердження» цього фейку будуть поширювати начебто підписані «документи», а також змонтовані фейкові відеоролики.

ЦЕ БРЕХНЯ. Не дочекаються! Жодної капітуляції не буде! Тільки перемога! Попередьте усіх, кого зможете. Багато тих, хто розраховував взяти Київ за 2-3 доби, вже у пеклі. Міцно тримаймо зброю! Продовжуємо опір!, - закликав Резніков.

В СБУ повідомили, щоб українці були готовими до чергового фейку, до якого спробують вдатися російські окупанти. А саме: що нібито українське керівництво та уряд здали країну.

Цю дезінформацію можуть тиражувати через усі можливі канали.

Але знайте – це ФЕЙК! Його мета – дезорієнтувати, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі, - зазначили в СБУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?