Військові РФ не приховують підготовки до нових ракетних ударів по Києву
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ не приховують підготовки до нових ракетних ударів по Києву

Військові РФ не приховують підготовки до нових ракетних ударів по Києву
Джерело:  online.ua

Російські окупанти відкрито заявляють про наміри завдати ракетних ударів по по ретрансляційним вузлам та об'єктам СБУ на території Києва.

Джерело: "РІА Новини"

Російський агресор планує нові ракетні атаки на Київ

Для припинення інформатак проти Росії буде завдано ударів високоточною зброєю по технологічних об'єктах СБУ та 72-го головного центру ПСО у Києві. Закликаємо українських громадян, які залучаються українськими націоналістами для здійснення провокацій проти Росії, а також жителів Києва, які мешкають поруч із ретрансляційними вузлами, залишити свої будинки, - заявляють представники Міноборони країни-агресора.

У Міноборони заявили, що з початком війни в рази зросла кількість інформаційних атак на російські держустанови, безперервно надходять дзвінки росіянам із погрозами вбивством та повідомлення про мінування шкіл, дитсадків, вокзалів та інших соціальних об'єктів.

Представники Міноборони РФ заявляють, що  інформаційні атаки на Росію проводяться 72-м головним центром інформаційно-збройних сил України та силами кібероперацій СБУ, використовуючи апаратно-програмні комплекси та об'єкти зв'язку у Києві.

Тим часом на території Сумської області відбувся перший обмін полоненими між Україною та країною-агресором.

Про це повідомив глава Сумської ОДА Дмитро Живицький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?