Військові РФ готуються до штурму Миколаєва та Енергодару
Категорія
Україна
Дата публікації

Військові РФ готуються до штурму Миколаєва та Енергодару

Військові РФ готуються до штурму Миколаєва та Енергодару
Джерело:  online.ua

Глава Миколаївської ОДА Віталій Кім повідомив, що російські окупанти висадили десант у місті. Влада терміново оголосила комендантську годину.

Джерело: Facebook-сторінка голови Миколаївської ОДА

Російські загарбники штурмують Миколаїв 

Жителям міста наказали терміново покинути вулиці.

Миколаїв. Висадка десанту в районі Баловного. 4 вертольоти. Оголошую комендантський час! До наступних вказівок. Усі йдемо з вулиць! Також йдуть бої біля Калинівки. Їх там розбили. Частина назад пішла у бік Баштанки. Військові працюють. У Миколаєві ворога немає, - повідомив Віталій Кім.

У місті також було оголошено повітряну тревогу. Повідомляється про військові літаки, які прямують з Севастополя до Миколаєва.

У той же час війська російських загарбників прямують до міста Енергодар, на території якого розтошована Запорізька АЄС. У місті оголошено тревогу.

Зазначається, що зранку 2 березня до Енергодару підійшли російські загарбники. Вони вже декілька разів намагалися штурмувати Запорізьку АЕС.

Увага!!! Прямо зараз ворог знову під’їхав до Енергодару. Звертаємося до всіх - оперативно підходьте на блокпост, ми їх не впустимо разом! Чекаємо всіх! - закликав мер Енергодару Дмитро Орлов.

При цьому робітники Запорізької АЕС вийшли, щоб зупинити ворога.

Мер Конотопа Артем Семеніхін повідомив, що війська РФ зайшли у місто і поставили ультиматум місцевій владі.

Вони нам поставили умову. Зараз, якщо ми починаємо опір, вони розносять місто артилерією, - повідомив Семеніхін, звертаючись до жителів міста.

При цьому, за його словами, жителі міста висловили згоду вести боротьбу із російськими загарбниками.

Я за те, щоб воювати. Рішення приймають всі разом, тому що артилерія на нас націлена, - зазначив Семеніхін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?