Українська делегація вирушила на переговори з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Українська делегація вирушила на переговори з РФ

Українська делегація вирушила на переговори з РФ
Джерело:  online.ua

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк повідомив, що українська делегація вирушила на переговори з кремлівськими дипломатами щодо припинення збройної агресії.

Джерело: Twitter-сторінка радника Офісу президента

Що відомо про другий раунд переговорів України та РФ 

Зокрема, Подоляк та керівник фракції "Слуга народу" Давід Арахамія летять на переговори на гелікоптері.

Зі свого боку Арахамія повідомив, що переговори повинні розпочатись у продовж 2 наступних годин.

За його словами, Україна на переговорах як мінімум буде вимагати створення гуманітарних коридорів для евакуації людей та допомогти постраждалим у наслідок ворожих обстрілів.

До складу делегації увійшли голова фракції "Слуга народу" Давід Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк, глава делегації України в ТКГ Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Між тим, за словами українського політолога та засновника "Українського інституту майбутнього" Юрія Романенка та зі слів очевидців, російські окупанти розстріляли голову Гостомельської ОТГ Юрія Прилипка, увірвавшись в його будинок.

Російські окупанти розстріляли голову Гостомельської ОТГ Юрія Прилипка. Про це мені повідомили очевидці. За їхніми словами, нелюди зайшли у двір його будинку і застрелили Юрія Ілліча. На поточний момент ЗСУ зайшли в аеропорт Гостомеля і женуть кадирівців з Бучі по Варшавці. Бої йдуть біля шляхопроводу між Ворзелем і Бучею, - повідомив Романенко.

Пізніше Романенко повідомив, що скоріш за все Прилипко живий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?