РФ може залучити до війни підрозділи з Придністров’я
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ може залучити до війни підрозділи з Придністров’я

РФ може залучити до війни підрозділи з Придністров’я
Джерело:  online.ua

За даними представників Генштабу ЗСУ, через страшні втрати живої сили та техніки за 13 днів війни проти України, російські окупанти потай проводять мобілізацію для поповнення резервів і подальшої відправки живої сили на війну.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

РФ потай мобілізує людей на війну проти України

У Генштабі повідомили, що мобілізація під виглядом навчальних зборів, а насправді з метою відправки на війну проти України, проходить в анексованому Криму, Краснодарському краї та окремих районах Донецької та Луганської областей.

Також зафіксовані випадки відрахування юнаків призовного віку з вищих навчальних закладів для подальшого залучення у війну проти України.

Також є висока ймовірність того, що РФ залучить для подальшого ведення війни свої підрозділи, розташовані на території невизнаної ПМР.

Тим часом, за інформацією українського військового командування, триває проведення оборонної операції у межах певних зон.

Зокрема, бої йдуть на території Поліського та Волинського районів на Київщині, а також уздовж українського кордону.

Російські окупаційні війська намагаються вести наступ у напрямку населених пунктів Ніжин, Іваниця, Тростянець.

Чернігів мужньо продовжує тримати оборону. У той же час військові, підрозділи територіальної оборони та добровольці відбивають спроби ворога прорвати оборону Києва.

На Південному напрямку оперативні угруповання сил оборони здійснюють прикриття державного кордону та морського узбережжя, охорону та оборону аеродромів та об'єктів критичної інфраструктури.

Повітряні Сили ЗСУ відбивають ракетно-бомбові удари та знищують засоби повітряного нападу російських військ, здійснюють протиповітряне прикриття важливих об'єктів інфраструктури та українських військ.

У Генштабі зазначили, що серед особового складу окупаційних військ поширюються панічні настрої через величезні втрати в живій силі та техніці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?