Російські окупанти обстрілюють евакуаційні колони
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські окупанти обстрілюють евакуаційні колони

Російські окупанти обстрілюють евакуаційні колони
Джерело:  online.ua

Російські окупаційні війська обстріляли колону з мирними жителями Демидова, яких евакуювали з населенного пункту після його захоплення окупантами.

Джерело: Facebook-сторінка керівника поліції Київщини Андрія Нєбитова

Окупанти продовжують зривати евакуацію мирних жителів 

Нєбитов повідомив, що в результаті обстрілу загинув старший сержант Олексій Пономаренко.

Сьогодні під час евакуації людей з окупованого Демидова героїчно загинув поліцейський Київщини старший сержант Олексій Пономаренко. Окупанти відкрили вогонь у бік правоохоронців і мирного населення, - повідомляє очільник поліції Київської області.

Нєбитов зазначив, що в результаті обстрілу поранення отримали ще дві людини.

Пишаємося мужністю і самопожертвою поліцейського. Навіть смерть товаришів нас не зупинить. Ми продовжимо служити і захищати, захищати свою Батьківщину і рятувати людей, - зазначив керівник поліції Київщини.

У поліції також повідомили, що з окупації вдалося вивести 100 мирних жителів, 30 з яких - діти.

Окрім цього окупанти, незважаючи на домовленності про забезпечення гуманітарних коридорів, обстрілювали місто Ізюм на Харківщині.

За словами начальника відділу молоді та спорту місцевої міської ради Максима Стрельника, наразі ведуться переговори про забезпечення проїзду евакуаційної колони.

Колона для евакуації мирних жителів вже в околицях Ізюма. Але в місті лунають вибухи. Російські окупанти не виконують своїх зобов'язань з надання "зеленого коридору" і продовжують обстріли міста. Йдуть переговори за посередництва Червоного Хреста, чекаємо результатів, - повідомив Стрельник.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?