Полонені розвідники армії РФ визнали отримання наказу завоювати Україну — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Полонені розвідники армії РФ визнали отримання наказу завоювати Україну — відео

Полонені розвідники армії РФ визнали отримання наказу завоювати Україну — відео
Джерело:  online.ua

9 березня сім полонених російських розвідників дали пресконференцію в Києві, де розповіли, що прямо отримали наказ від Путіна завоювати Україну.

Джерело: пресконференція полонених

Окупанти визнали, що отримали наказ від Путіна

Вони розповіли, що 23 лютого командири їм озвучили прямий наказ Путіна завоювати Україну, зокрема Київ. Зазвичай полонені росіяни кажуть, що «їхали на навчання» і «не чули» прямого наказу почати вторгнення.

23 числа в 10 утра подполковник Марушкин на общем построении довел приказ верховного главнокомандующего президента Российской Федерации Владимира Владимировича Путина о наступлении на Украину, захвата столицы Киева, а также защиты якобы населения от фашизма и тирании, которая присутствует в Украине, - розповідає один з полонених.

Він зазначив, що спочатку вони думали, що це наступний етап навчань з Білоруссю, потім в них забрали телефони та документи.

Нагадаємо, що ще одну таку пресконференцію полонені росіяни дали 2 березня, тоді вони розповіли, що мали наказ придушувати протести мирного населення після захоплення Києва.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?