Українські військові відбили черговий наступ окупантів на Ізюм
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові відбили черговий наступ окупантів на Ізюм

Українські військові відбили черговий наступ окупантів на Ізюм
Джерело:  online.ua

На Харківщині тривають бої за місто Ізюм. Так, російські окупанти кидають у бій солдатів строкової служби та несуть значні втрати у живій силі та техніці.

Джерело: Facebook-сторінка представника міськради Ізюму Максима Стрельника

Російські окупанти намагаються захопити Ізюм 

Бої в Ізюмі не вщухають. Російські окупанти прорвалися через річку в районі Барвінківської траси, але були вщент розбиті біля Ізюмського рибгоспу, - повідомив Стрельник.

Представник міськради зазначив, що ворог кидає на вірну смерть солдат строкової служби.

Між тим, на думку аналітиків Пентагону, великі втрати російської окупаційної армії в Україні можуть поставити хрест на подальшому продовженні бойових дій.

За самими скромники оцінками американської розвідки, РФ вже втратила вбитими щонайменше 7 тис військових за 3 тижні війни в Україні.

Кількість поранених складає від 14 до 21 тис військових. Це більше, ніж загальна кількість американських військових, що загибли у Афганістані та Іраці за останні 20 років.

Чиновники Пентагону кажуть, що велика кількість загиблих на війні, що зростає, може зруйнувати волю до продовження бойових дій. Результат, за їхніми словами, показано у звітах розвідки, які високопосадовці в адміністрації Байдена читають щодня.

За словами радника міністра МВС України Вадима Денисенка, РФ з початку війни проти України вже втратила третину всіх своїх військових літаків.

За нашими підрахунками, ми збили приблизно одну третину літаків, які є в Росії. Тобто за 21 день Росія втратила третину своїх літаків, - зазначив Денисенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?