Пентагон попередив про план Путіна у разі наступних промахів РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Пентагон попередив про план Путіна у разі наступних промахів РФ

Пентагон попередив про план Путіна у разі наступних промахів РФ
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін буде погрожувати застосуванням ядерної зброї проти західних країн, якщо Збройні сили України будуть успішно продовжувати чинити опір окупантам. Про це попередив директор розвідуправління Міністерства оборони США, генерал-лейтенант Скотт Беррієр.

Джерело: Bloomberg

Пентагон заявив, що Путін буде шантажувати Україну та Захід

Як стверджує американський генерал-лейтенант, поєднання непокори українського народу та економічних санкцій буде заважати команді Володимира Путіна виробляти сучасні високоточні боєприпаси.

За словами Скотта Беррієра, тривала війна загрожує скороченням російського модернізованого арсеналу озброєнь, а економічні санкції, ймовірно, кинуть Росію в затяжну економічну депресію та дипломатичну ізоляцію.

Оскільки ця війна та її наслідки поступово послаблюють звичайні сили Росії, вона, ймовірно, все більше покладатиметься на свої ядерні засоби стримування, щоб сигналізувати Заходу та проєктувати силу на свою внутрішню та зовнішню аудиторію, - підкрелсив представник Пентагону.

Беррієр звертає увагу на те, що Володимир Путін не хоче зупиняти свій наступ на Україну, хоча й чудово усвідомлює, що Росія наразі програє у цій війні. Очільник Кремля, переконані у Пентагоні, не захоче зупинитися, поки українська влада не виконає його умов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?