Українські воїни знищили техніку РФ у Маріуполі і під Черніговом
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські воїни знищили техніку РФ у Маріуполі і під Черніговом

Українські воїни знищили техніку РФ у Маріуполі і під Черніговом
Джерело:  online.ua

19 березня стало відомо, що українским захисникам вдалося знищити військову техніки російських окупантів у Маріуполі та на Чернігівщині.

Джерело: окремий загін спецпризначення  "Азов"  у Telegram, Оперативне командування  "Північ"  у Facebook

Бійці ЗСУ розгромили техніку РФ у Маріуполі і під Черніговом

Вранці (19 березня – ред.) в ході спецоперації бійцями полку "Азов" було проведено рейд по ворожому командному пункті та тиловому пункті управління, в ході якого було знищено склади з боєприпасами, офіцерський склад ворога, до взводу піхоти, - розповідає пресслужба "Азову".

Українські воїни повідомляють, що їм вдалося знищити 1 танк, 2 БТРи та вантажні автомобілі.

За словами представників Оперативного командування "Північ", 19 березня вони успішно розгромили дві батареї ворожої артилерії у Чернігівській області.

Згідно з останніми даними, наші захисники нанесли вогневе ураження російській батареї РСЗВ "Ураган" та батареї самохідних артилерійських установок 2С19 "МСТА-С".

Фотодокази розгромленої техніки російських солдатів захисники обіцяли опублікувати згодом.

Не можна також не згадати про те, що цього ж дня у Генштабі ЗСУ заявили, що у війні в Україні окупаційна армія РФ вже втратила 14,4 тис військових вбитими та полоненими. Окрім того, наголошується, що ворог в Україні уже почав відступати на трьох напрямках.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?