Лукашенко озвучив нову пропозицію Путіна Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко озвучив нову пропозицію Путіна Зеленському

Лукашенко озвучив нову пропозицію Путіна Зеленському
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко стверджує, що очільник Кремля Володимир Путін пропонує українській владі такі речі, які відбуваються у Білорусі. Мовляв, російський президент хоче, щоб Україна стала такою, як Білорусь, однак з певними нюансами.

Джерело: "Медуза"

Путін хоче "перетворити" Україну на Білорусь

Вона (Україна) не повинна мати ядерної зброї, не повинна загрожувати Росії, вона не повинна забороняти людям, які живуть в Україні, розмовляти будь-якою мовою, - заявив Олександр Лукашенко.

За словами білоруського диктатора, його російський колега пропонує українському лідеру "абсолютно прийнятний варіант договору" і що "Росія у цій війні не програє".

Олександр Лукашенко знову почав стверджувати, що "жоден білоруський солдат в Україні не воює".

Ми не нападаємо на Україну, ми не бомбимо Україну, нас ніхто не просить цього робити, - цинічно заявив нелегітимний президент Білорусі.

Окрім того, Лукашенко почав погрожувати, що якщо Україна "продовжуватиме ескалацію" щодо Білорусі, то "ми відповімо".

Я практично переконаний, що нам не доведеться воювати з Україною... Якщо ви думаєте, що Путін нездоровий — він живіший за всіх живих. Він абсолютно адекватна і нормальна людина. Він як ніколи у формі, - кинувся вихваляти очільника Кремля білоруський диктатор.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?