У Путіна визнали відсутність прогресу у війні проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

У Путіна визнали відсутність прогресу у війні проти України

У Путіна визнали відсутність прогресу у війні проти України
Джерело:  online.ua

Прессекретар кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков вимушений був визнати, що жодна з поставлених Кремлем цілей у війні проти України не була досягнута.

Джерело:  CNN

У Кремлі визнали провал у війні проти України 

Відповідаючі на запитання журналістки, Пєсков заявив, що поки Путін не домігся жодної з поставлених цілей в Україні.

Ну, по-перше, ще ні. Поки не домігся, - заявив Пєсков.

Речник очільника Кремля цинічно заявив, що так звана "спеціальна військова операція" проводиться строго відповідно до заздалегідь встановлених планів і цілей.

Пєсков нахабно відкидає звинувачення у вбивстві мирних жителів та бомбардуванні і обстрілах українських населених пунктів окупаційною армією РФ.

За його словами, російські окупанти атакують лише військові об'єкти.

При цьому прессекретар Путіна не став відкидати можливість застосування ядерної зброї у разі виникнення екзистенціальних загроз.

Тим часом очільник Харківської ОВА Олег Синьогубов повідомив про відбиття українськими військовими ворожої атаки вертольотами Ка-52.

Керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький також повідомив, що у місті Тростянець відбуваються вуличні бої з окупантами.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

За його словами, у місті спалахнула сильна пожежа. Містян просять не покидати будинки.

На жаль, Тростянець залишається містом і громадою, що потерпає найбільше від російських терористів. Вбивають мирних людей. Немає світла і води в багатьох населених пунктах, - повідомив Живицький.

Керівник Сумщини зазначив, що окупанти розстрілюють на вулицях місцевих жителів, та також вкрали автомобіль швидкої допомоги.

При цьому за минулу добу українські військові знищили 6 ворожих літаків і 5 крилатих ракет.

Символічно, що сотий ювілейний літак окупантів - на рахунку героїчних захисників Маріуполя. Крім того, протиповітряна оборона Сухопутних військ знищила один БПЛА і крилату ракету. Ще одна - на рахунку воїна десантно-штурмових військ, який знищив ракету з ПЗРК.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?