Під Києвом тривають запеклі бої з російськими загарбниками
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Києвом тривають запеклі бої з російськими загарбниками

Під Києвом тривають запеклі бої з російськими загарбниками
Джерело:  online.ua

За словами радника міністра МВС Вадима Денисенка, українські захисники мужньо тримають оборонні рубежі під Києвом, не даючі ворогу можливості прорвати оборону.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Окупанти зіткнулись із шаленим опором українських військових під Києвом

На Київщині ми стоїмо, переходимо до контрнаступу та рухаємося уперед, - зазначив Денисенко.

Радник міністра МВС зазначив, що окупанти здійснювали удари в районі Василькова, Білої Церкви. Важкі бої велись біля Баришівки та в районі Бучі, Гостомеля, Ірпеня.

Зараз ми отримуємо інформацію від Генерального Штабу ЗСУ. Я знаю, що нам вдалося достатньо багато відбити, в тому числі було знищено 12 танків , кілька літаків, понад 10 одиниць броньованої техніки , понад 300 людей, - повідомив Денисенко.

Він також додав, що російські окупанти примусово вивозять українських громадян у Таганрог, Вороніж та в інші міста.

Зрозуміло, що росіяни все це роблять, бо їм потрібна телевізійна картинка. Думаю, що найближчим часом вони будуть ще щось подібне робити. Насправді в перші тижні вони повністю програвали інформаційну війну, не були готові до опору. А протягом останніх тижнів вони починають топорно, як вони вміють, переходити в інформаційні контратаки на території рф, ні на території України чи Європи вони не можуть зайти, - заявив Денисенко.

У Генштабі також підтверджують успішне утримання всіх рубежів українськими військовими на Київщині.

Заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький також повідомив, що окупанти почали розкидати агітаційні листівки над Черніговом.

Фашистська русня розкидає листівки, намагаючись зменшити супротив Українців, - зазначив Білошицький.

Білошицький зазначив, що такі самі листівки фашисти розкидали у 1942 році, все за методичкою.

Що наступне? Концтабори? Газові камери? Але дідька ви вгадали! Ці папірці українці поклеять на коктейлі Молотова, якими будуть вас палити, - попередив Білошицький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?