Бійці тероборони звільнили два села поблизу Мелітополя
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці тероборони звільнили два села поблизу Мелітополя

Бійці тероборони звільнили два села поблизу Мелітополя
Джерело:  online.ua

В результаті успішної наступальної операції бійці мелітопольского підрозділу територіальної оборони звільнили від російських окупантів 2 села Полтавка та Малинівка поблизу Мелітополя.

Джерело: Запорізька ОВА

Українські захисники поступово просуваються до Мелітополя 

За інформацією Запорізької окремої бригади територіальної оборони, наші бійці знешкодили понад 80 одиниць живої сили ворога, кілька одиниць бронетехніки, захопили документи та зброю мотострілецького підрозділу РФ, - повідомили в ОВА.

Представники бригади терооборони зазначають, що відтепер окупанти почуваються некомфортно не тільки на лінії фронту, але й поза нею.

Захисники налаштовані нещадно знищувати окупантів, особливо після злочинів, скоєних російською армією проти місцевого населення області, - повідомляють мелітопільскі тероборонці.

Наразі українські військові ведуть вуличні бої та намагаються виштовхнути окупантів з Рубіжного та Попасної на Луганщині, а також ведуть наступ у Херсонській області.

Фото -  facebook.com/GeneralStaff.ua

У той же час на Київщині не припиняються бої в районі Макарова, Ірпіня, Гостомелю.

Ворог також не полишає спроб оточити Чернігів.

Тривають безперервні нічні обстріли житлових районів Харкова Увечері знову обстріляли "Джерело нейтронів". Досі тривають бої в районі міста Ізюм.

Напередодні у вечорі окупанти здійснили атаку на нафтобазу та бронетанковий завод у Львові.

На Херсонщині українські військові звільнили від окупантів населений пункт Нововоронцовка.

Крім того, бій триває у районах, що знаходяться біля Миколаївської області, а саме у Станіславі та В.Олександрівка. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?