Путін планує нав'язати Україні корейський сценарій — розвідка
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін планує нав'язати Україні корейський сценарій — розвідка

Путін планує нав'язати Україні корейський сценарій — розвідка
Джерело:  online.ua

Очільник української розвідки Кирило Буданов попереджає, що президент РФ Володимир Путін почав змінювати свої оперативні напрямки у війні. На його думку, російський диктатор може нав'язати Україні "корейський" сценарій.

Джерело: Головне управління розвідки МО України

Буданов переконаний, що Путін не зможе проковтнути всю Україну 

Ні для кого вже не секрет, що солдати РФ зазнали невдачі під Києвом і не змогли повалити владу. У зв'яку з цим очільник змінює оперативні напрямки.

Після невдач під Києвом і неможливості повалити центральну владу України, Путін уже змінює головні оперативні напрямки – це південь і схід. Є підстави вважати, що він розглядає "корейський" сценарій для України, – наголосив Кирило Буданов.

Фото - скриншот

За словами глави української розвідки, Путін може спробувати нав'язати лінію розподілу між неокупованими та окупованими регіонами нашої країни.

Фактично це спроба створити в Україні Північну та Південну Кореї. Адже проковтнути всю державу він точно не в силі, – попередив Буданов.

Проте навіть це Росії буде складно зробити, оскільки українці чинять потужний опір.

Але опір і мітинги наших громадян на окупованих територіях, контратаки ЗСУ і поступове звільнення – суттєво ускладнює реалізацію планів ворога. Окрім того, скоро починається сезон тотального українського партизанського сафарі. Тоді для росіян залишиться один актуальний сценарій – як вижити, – додав очільник ГУР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?