Українські військові відбили атаку окупантів на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові відбили атаку окупантів на Херсонщині

Українські військові відбили атаку окупантів на Херсонщині
Джерело:  online.ua

Представники військового командування "Південь" відбили атаку російських окупантів в Херсонській області та захопили у якості трофеїв 2 танки та зенітну установку.

Джерело: Facebook-сторінка Угруповання військ "Південь"

Українські військові звільняють Херсонщину від окупантів 

Завдяки майстерній роботі підрозділів угруповання військ "Південь", сьогодні в Херсонській області була успішно відбита атака ворога. В результаті якої знешкоджено БМД-2 й отримано в якості трофею два танки Т-64 (з повним комплектом боєприпасів) та одну зенітну установку 2М, - повідомляють військові.

За інформацією військових, захоплена техніка перебувала у розпорядженні 56-го гвардійського десантно-штурмового ордена Вітчизняної війни Донського козацького полку.

У той же час в оперативному командуванні "Північ" повідомили про знищення 22 окупантів та військової техніки на північному напрямку ведення бойових дій.

Сили спротиву Сіверщини продовжують працювати на перемогу над ворогом! Сьогодні 2 бронеавтомобілі "Тигр", вантажний автомобіль Урал з БК та танк Т-72 були відправлені за вже всім відомими маршрутом, - повідомляють військові.

Представники оперативного командування "Північ" також додали, що

було пошкоджено 8 одиниць техніки противника і захоплено вантажний автомобіль "Урал" із сухпайками.

За попередніми підрахунками, втрати по живій силі противника за день склали до 22 військовослужбовців.

Між тим керівник ОВА Запорізької області Олександр Вілкул заявив, що українські військові відкинули окупантів від Кривого Рогу на 40-60 км.

Ворог не просто зупинений в усіх напрямках, а вже й відкинутий назад від дальніх підступів міста.

Сьогодні звільнені ще кілька населених пунктів Херсонської області. І окупанти знаходяться за 40 км від міста, а на деяких напрямках – і 60 кілометрів. Лінія зіткнення знаходиться вже не на кордоні з Дніпропетровською областю. Це вже Херсонська область, - повідомив Вілкул.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?