У Путіна назвали умови застосування ядерної зброї
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна назвали умови застосування ядерної зброї

У Путіна назвали умови застосування ядерної зброї
Джерело:  online.ua

Прессекретар кремлівського диктатора та військового злочинця Володимира Путіна Дмитро Пєсков відкинув ймовірність застосування ядерної зброї у війні проти України.

Джерело: "Інтерфакс"

Що стоїть за ядерними погрозами Кремля 

У нас немає сумнівів у тому, що всі цілі нашої спецоперації в Україні будуть виконані. За будь-якого розвитку подій причин застосовувати там ядерну зброю немає. Ніхто не розглядає питання про застосування ядерної зброї, і навіть саму ідею про її застосування, - заявив Пєсков.

Речник Путіна також спростував заяву журналістів про готовність Кремля застосувати ядерну зброю проти країн, які спробують втрутитись у війну РФ проти України.

Я так не думаю. Він попередив, про те, що не треба втручатися. Якщо ж таке станеться, то у нас є засоби та можливості для того, щоб цьому запобігти і покарати тих, хто спробує, - зазначив Пєсков.

Речник Путіна підкреслив, що РФ може застосувати ядерну зброю лише за умов загрози існування Росії.

Пєсков також наголосив, що війна проти України і загрози існуванню РФ - це не одне й те саме.

Фото - .facebook.com/GeneralStaff.ua

У той же час очільник МЗС України Дмитро Кулеба наголосив, що у Путіна можуть бути плани щодо знищення України, але у Києва також є свої плани.

Я нагадаю, що він збирався буквально за кілька діб захопити Київ та ключові міста України. Я думаю, що тоді він також сидів і собі думав: "Я їх дуже швидко доб'ю". А нічого з цього не вийшло ... Він може будувати там якісь плани, але у нас є свої плани. Це плани на перемогу і на звільнення наших територій, - підкреслив Кулеба.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?