Путіна дезінформують про невдачі російської армії в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіна дезінформують про невдачі російської армії в Україні

Путіна дезінформують про невдачі російської армії в Україні
Джерело:  online.ua

За словами американських розвідників, очільника Кремля Володимира Путіна його радники "дезінформують" про те, наскільки погано воюють російські військові в Україні та про вплив санкцій на економіку Росії.

Джерело:  CNN  з посиланням на своїх інсайдерів

Розідка США дізналася, що Путіну брешуть про невдачі армії РФ

Ми вважаємо, що радники дезінформують Путіна про те, наскільки погано працюють російські військові та як російську економіку калічать санкції, тому що занадто бояться сказати йому правду, – заявило анонімне джерело.

Як стверджує інсайдер, оцінка грунтується на розсекречених даних розвідки США.

Окрім того, наголошується, що в офіційного Вашингтону є інформація, яка підтверджує те, що російському диктатору стало відомо про дезінформацію, що призвело до розриву між ним та вищими чинами Міністерства оборони РФ.

У нас є інформація, що Путін відчув, що введений російськими військовими в оману. Зараз між Путіним і (Міністерством оборони) існує стійка напруга, що випливає з недовіри Путіна до керівництва Міністерства оборони. Путін не знав, що воєнне відомство РФ використовує і втрачає строковиків в Україні, що демонструє явний збій у надходженні точної інформації до російського президента, - наголосив інсайдер видання.

Що важливо розуміти, нещодавно генерал Тод Волтерс, командувач Європейського командування США заявив про можливі пробіли у розвідданих, через які команда Джо Байдена переоцінила можливості Росії та недооцінила обороноздатність України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?