Ердоган у переговорах з Путіним закликав його зберігати розсудливість
Категорія
Політика
Дата публікації

Ердоган у переговорах з Путіним закликав його зберігати розсудливість

Ердоган у переговорах з Путіним закликав його зберігати розсудливість
Джерело:  online.ua

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним. Під час переговорів Ердоган заявив, що позитивна та конструктивна зустріч російсько-українських делегацій у Стамбулі вселяє надії на мир.

Джерело: hurriyet

Ердоган провів переговори з Путіним

Зазначаючи, що сторонам важливо діяти зі здоровим глуздом і підтримувати діалог, Ердоган заявив, що його країна має намір увінчати свої мирні зусилля зближенням президентів України Володимира Зеленського і Росії - Володимира Путіна.

Також турецький президент нагадав Путіну про готовність організувати зустріч лідерів Росії та України.

Зазначимо, що Туреччина, яка відігравала ключову роль у посередництві між двома країнами з початку українсько-російської війни, продовжує контакти з обома сторонами.

Нагадаємо, що Ердоган провів телефонні переговори з Зеленським вчора, де вони обговорили зустріч переговорних делегацій у Стамбулі. Під час зустрічі Ердоган повторив пропозицію провести зустріч Путіна і Зеленського в Стамбулі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?