Окупантам стає все складніше провести висадку десанту біля Одеси
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупантам стає все складніше провести висадку десанту біля Одеси

Окупантам стає все складніше провести висадку десанту біля Одеси
Джерело:  online.ua

За інформацією британської розвідки, російські військові кораблі дистанційно продовжують блокувати українське узбережжя Чорного та Азовського морів та все ще можуть висадити десант поблизу Одеси.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Британії

Окупантам стає все складніше висадити десант поблизу Одеси

Представники британської розвідки зазначають, що проведення десантної операції поблизу Одеси із метою подальшого захоплення міста стає все більш складнішим та ризикованим через достатню кількість часу в українських військових на підготовку до оборони.

Росія як і раніше зберігає можливість зробити спробу висадки десанту, але така операція, ймовірно, буде все більш ризикованою через час, який українські сили мали для підготовки, - наголошують в Міноборони Британії.

При цьому в Міноборони Британії підкреслили, що наявність мін в Чорному морі напевно пов'язана з військово-морською діяльністю Росії в цьому районі і демонструє, як вторгнення РФ в Україну зачіпає нейтральні і цивільні інтереси.

Однак представники британської розвідки визнають, що остаточне походження мін залишається незрозумілим.

Відомо, що 3 квітня окупанти нанесли повітряні удари по складам паливно-мастильних матеріалів на території Одеси.

Одесу атакували з повітря. В деяких районах зафіксовані пожежі. Частину ракет збито ППО. Рекомендовано закрити вікна, – повідомили представники Оперативного командування "Південь".

У деяких районах міста видно задимлення, зокрема два осередки займання та сильний дим.

Усі відповідні системи і служби працюють над усуненням наслідків.

За попередніми даними жертв немає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?