Німеччина посилить санкції проти РФ і військову підтримку України
Категорія
Політика
Дата публікації

Німеччина посилить санкції проти РФ і військову підтримку України

Німеччина посилить санкції проти РФ і військову підтримку України
Джерело:  online.ua

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що винні у воєнних злочинах в Україні мають бути покарані, і пообіцяла додаткову підтримку українській армії.

Джерело: Твіттер Бербок

Бербок повідомила про посилення допомоги Україні

Фотографії з Бучі нестерпні. Нестримне насильство Путіна знищує безневинні сім'ї та не знає кордонів. Винні у цих воєнних злочинах мають бути притягнуті до відповідальності. Ми посилимо санкції проти Росії та надамо Україні ще більшу підтримку в її обороні, - написала Бербок.

Нагадаємо, що сьогодні міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер висловився проти запровадження ембарго на російські енергоносії в рамках санкційної політики ЄС за вторгнення в Україну.

1 квітня німецькі ЗМІ повідомили, що Міноборони Німеччини ухвалило рішення схвалити постачання Україні БМП із запасів колишньої НДР, які зараз знаходяться у Чехії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?