РФ планує тривалу війну проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ планує тривалу війну проти України

РФ планує тривалу війну проти України
Джерело:  online.ua

У Центрі протидії дезінформації при РНБО повідомили, що поширюючі пропаганду про перший етап так званої "військової операції в Україні", Кремль готується до тривалої війни.

Джерело: Telegram-канал Центру

Окупанти готуються до тривалого протистояння

Аналітики Центру зазначають, що так зване відведення окупаційних військ з Чернігівської, Київської та Сумської областей - звичайна передислокація.

Російська пропаганда активно поширює тези: "перший етап спецоперації продемонстрував результати", "денацифікація йде за планом", "Донбас може розраховувати на безпеку". Вже очевидно, що так зване відведення військ на Київщині та Чернігівщині - не що інше, як передислокація, - зазначають у Центрі.

За даними американської розвідки, щоб продемонструвати хоч якісь успіхи до 9 травня, Кремль активно перекидає війська на схід України.

Але, за словами представників РНБО, це будуть лише проміжні підсумки тривалої війни.

Україна усвідомлює, що навіть на тлі жорстких економічних санкцій та поразки плану бліцкригу Росія не зупинить своїх спроб загарбати всю територію нашої держави. Зміщення поля бою не означає, що РФ припинить вдаватися до повітряних атак ракетами великої дальності і літаками по всій іншій частині України, - пояснюють в РНБО.

Фото -  facebook.com/GeneralStaff.ua

Наразі окупанти продовжують наступ у напрямку міста Ізюм на Харківщині.

На Слобожанському напрямку окупанти продовжують блокувати місто Харків. Основні зусилля ворога зосереджуються на продовженні наступальних дій в напрямку міста Ізюм, - повідомляють в Міністерстві оборони України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?