Лукашенко заявив про проведення власної "спецопереції" в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко заявив про проведення власної "спецопереції" в Україні

Лукашенко заявив про проведення власної "спецопереції" в Україні
Джерело:  online.ua

7 квітня білоруський диктатор Олександр Лукашенко почав стверджувати, що провів на території України спеціальну операцію "зі звільнення білорусів". З такою заявою він виступив під час засідання Ради нацбезпеки республіки.

Джерело: Фейсбук-сторінка "БЕЛТА"

Лукашенко розповів про власну "спецоперецію" в Україні

Дійшло до того, що ці негідники почали захоплювати там наших людей, насамперед водіїв автомобілів, які на той час потрапили туди. Заарештували півтори тисячі вагонів, захопили наші автомобілі і до сотні, здається, наших хлопців, які керували цими фурами. Я попереджав українців, що ми змушені будемо провести спеціальну операцію з визволення цих людей, - заявив нелегітимний президент Білорусі.

За його словами, "таку спеціальну операцію провели, і всіх наших людей визволили". Лукашенко не захотів розповідати деталі, однак заявив про рішення подати до державних нагород виконавців цієї операції.

Як уже згадувалося раніше, на кордоні в межах Волинської області націоналізували 23 вантажівки з Росії та Білорусі та вантаж, що знаходився в них.

Також білоруський диктатор почав вимагати, щоб на переговорах Росії і України також була присутня його команда.

Що важливо розуміти, напад РФ на Північну Україну здійснювався з території Білорусі. Нещодавно Генштаб ЗСУ попереджав про високу ймовірність вступу армії Білорусі у війну проти України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?