Українські військові стримують масштабний наступ окупантів на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські військові стримують масштабний наступ окупантів на Донбасі

Українські військові стримують масштабний наступ окупантів на Донбасі
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, українські військові героїчно відбивають всі спроби штурму окупаційної армії РФ на Донбасі.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Окупанти кидають всі сили на штурм міст на Донбасі 

У Генштабі зазначають, що триває підготовка частини відведених окупантами військ до наступу на території Донецької та Луганської областей.

Окупаційні війська зосереджуються на захопленні Маріуполя та ведені наступальних дій в районі міста Ізюм з метою оточити сили українських військових на Донбасі.

На півдні Україні окупанти намагаються не допустити просування українських військових.

Окрім цього окупаційна армія РФ і надалі блокує Харків, встановлючі мінно-вибухові загородження для недопущення просування українських військових.

В окупованому місті Ізюм на Харківщині у якості військової поліції виступають терористичні підрозділи найманців з так званої "ДНР". Вони проводять у місті тотальні обшуки в будинках, вимагають у місцевих жителів показувати документи.

У той же час окупаційні сили ведуть наступ та обстрілюють Кремінну, Сєвєродонецьк, Новотошківське, Попасну, Новозванівку, Суху Балку, Новоселівку Другу, Степове Троїцьке, Новобахмутівку, Мар'їнку та Солодке.

В районах населених пунктів Рубіжне, Попасна, Нижнє, Новотошківське, Золоте та Борівське окупанти намагалися здійснювати штурмові дії, успіху не малии, - зазначають представники Генштабу.

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу наші військові відбили 7 атак ворога, знищили 4 танки, 2 артилерійські системи, 10 одиниць броньованої та 11 автомобільної техніки противника.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?