Рахунок йде на години: морпіхи з Маріуполя записали звернення до українців та світу
Категорія
Україна
Дата публікації

Рахунок йде на години: морпіхи з Маріуполя записали звернення до українців та світу

Рахунок йде на години: морпіхи з Маріуполя записали звернення до українців та світу
Джерело:  online.ua

Морські піхотинці з 36-ї бригади, які захищають Маріуполь від російських загарбників, записали відеозвернення, під час якого повідомили, що вони не залишили своїх позицій і залишаються вірними Україні. Окрім того, наші воїни закликали українців та увесь світ пам'ятати про ціну спротиву та відстояти перемогу.  

Джерело: Фейсбук-сторінка Наталі Нагорної

Захисники Маріуполя оприлюднили звернення до українців та світу

За словами журналістки, їй надіслали відео морських піхотинців 36 бригади - воно було записане 12 квітня близько 5 ранку в Маріуполі.

Вона вирішила оприлюднити цей ролик, "щоб ніхто не міг сказати "іх просто взламалі". Нагорна звернула увагу на те, що наші воїни "досі тримаються, але немає чим триматися" – тож "рахунок (іде) на години".

Слава Україні! Ми – захисники Маріуполя, 36 бригада морської піхоти, яка до останнього тримала і тримає оборону цього міста. Ми не здавали позицій. Ми тримали кожен клаптик цього міста по нашій можливості. Але реалії такі, що дійсно місто опинилося в блокаді, у кільці – і жодного підвозу боєприпасів, продовольства не відбувалося. Тримали до кінця. Ми вдячні кожному українцю, який вірив і продовжує вірити у морську піхоту. На цій вірі ми протрималися так довго. Ми не залишили своїх позицій. Ми залишилися вірними і залишаємося вірними завжди. І всі українці мають пам'ятати ціну цього супротиву і довершити справу: відстояти перемогу до кінця. Україна, Європа, світ… З вірою в перемогу, ми вірні завжди, вірні до кінця, - наголосив один із морських піхотинців.

Журналістка закликала негайно надати допомогу хлопцям.

"Люди, які просять продовжувати боротьбу і говорять про те, що трималися до кінця, в той момент хоч і знаходилися в оточенні, але не в полоні і говорили без примусу. Так, немає чим чинити опір. Але ніхто в світі не має права їм дорікнути тим, що більше тримати оборону нічим і ніяк. Вони тримали багатотисячну орду на мужності та характері, – наголосила Нагорна.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?