Путін скаржиться на "глухий кут" у перемовинах з Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін скаржиться на "глухий кут" у перемовинах з Україною

Путін скаржиться на "глухий кут" у перемовинах з Україною
Джерело:  online.ua

12 квітня російський диктатор Володимир Путін почав скаржитися на те, що після зустрічі у Стамбулі та звірств росіян у Бучі переговори з Україною знову "зайшли у глухий кут". Про це глава Кремля заявив під час спільної пресконференції з білоруським колегою Олександром Лукашенком.

Джерело: росЗМІ

Путін бідкається через "глухий кут" у перемовинах з Україною

Ми вийшли на певний рівень домовленостей у Стамбулі, які полягали в тому, що гарантії безпеки для України – а українська сторона виговорює собі дуже жорсткі гарантії безпеки – не поширяться на територію Криму, Севастополя та Донбасу, - заявив російський диктатор.

Путін також почав цинічно брехати, що, мовляв, його команда почала створювати умови для "продовження договірного процесу", а натомість зіткнулися з нібито "провокацією в Бучі".

І що найголовніше – українська сторона відійшла від своїх домовленостей у Стамбулі. Тепер уже вимоги безпеки – це одне, а питання регулювання відносин щодо Криму, Севастополя та Донбасу виносяться за межі цих домовленостей. Тобто знову повернулися в тупикову для себе та для всіх нас ситуацію, - скаржиться глвав Кремля.

Окрім того, Путін додав, що нібито 11 квітня йому "сказали, що українська сторона щось змінила в позиції щодо переговорів", але подробиць він поки що не знає.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?