Партизани в окупованому Мелітополі знищили 70 військових РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани в окупованому Мелітополі знищили 70 військових РФ

Партизани в окупованому Мелітополі знищили 70 військових РФ
Джерело:  online.ua

Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що невідомі ліквідовують російських військових у тимчасово окупованому Мелітополі.

Джерело: ГУР

Невідомі знищують російських військових в Мелітополі

Встановлено, що в період з 20.03 по 12.04.2022 ліквідовано 70 військовослужбовців РФ під час нічних патрулювань в тимчасово окупованому Мелітополі. Серед них були загарбники, в тому числі «кадирівці», - повідомляє ГУР.

За даними розвідки окупанти помирають під час комендантського часу через ножові та вогнепальні поранення.

Інформацію щодо точної кількості вбитих та обставини їхньої смерті окупаційна адміністрація ретельно приховує.

Є дані, що це наслідок роботи українського руху опору Мелітополя.

Наразі підрозділи окупаційних військ не досягли результатів щодо пошуку осіб, причетних до знищення військовослужбовців РФ.

Нагадаємо, що раніше мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що окупаційна "влада" веде активну підготовку міста до святкування 9 Травня, при цьому російські війська готують провокації в цей день, в яких мають намір обвинуватити українську владу.

Вони готують братські цвинтарі, транслюють на білбордах, LED-екранах сюжети, що стосуються 9 Травня... Вони хочуть зробити дату сакральною і провести 9 Травня на території Мелітополя, і вже точно нам відомо, що в цей день готуються провокації, і звичайно ж, потім вони - якщо встигнуть провести - всі провокації... спихатимуть на українську владу, - сказав Федоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?