Арестович назвав причину провалу мобілізації в Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Арестович назвав причину провалу мобілізації в Росії

Арестович назвав причину провалу мобілізації в Росії
Джерело:  online.ua

Радник глави Офісу Президента Олексій Арестович пояснив крах мобілізації в Росії. За його словами, російський диктатор Володимир Путін просто продав своєму народу безкарну картинку величі.

Джерело: Politeka Online

Арестович пояснив провал мобілізації в Росії

Як стверджує представник ОПУ, очільник Кремля створив у Росії ілюзію. Точніше телекартинку, де російська армія "потужна" та нібито знищує всіх.

Путінський режим продав їм (мовиться про росіян – ред.) картинку потужності, картинку величі, за яку не треба нічого робити та вкладатись в це. Ти не несеш ніякої відповідальності. Ти чисто споживач величі, – наголосив Олексій Арестович.

Як відомо, доволі довго цьому споживачу не потрібно підніматись по тривозі, обіймати дружину, дітей, не знаючи, побачиш ти їх чи ні в останній момент. Зокрема, як це роблять українські чоловіки і, відповідно, йти воювати на фронт.

Арестович звертає увагу на те, що "велич" росіян зникла тоді, коли стало зрозуміло, що потрібно йти воювати "по-справжньому", а не знаходитися винятково у "диванних військах".

А коли виявляється, що може бути ойойой мобілізація, доведеться їхати в Україну, то велич ця виявляється на**р не потрібна росіянам. Ось їм потрібно все до моменту, коли він може сидіти в телевізорі та обговорювати в інтернеті, як вони "відмочили хохлів", – підкреслив представник ОПУ.

Саме тому російський диктаторо не оголошує мобілізацію і з'являються плани терактів, щоб "мобілізувати Росію". На переконання Арестовича, навіть це не врятує Кремль, оскільки росіяни не здатні зараз піднятись воювати, натомість робитимуть все, щоб уникнути мобілізації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?