Окупанти продовжують бомбити та штурмувати Маріуполь
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти продовжують бомбити та штурмувати Маріуполь

Окупанти продовжують бомбити та штурмувати Маріуполь
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, окупаційна армія РФ продовжує безуспішно штурмувати позиції українських військових в Маріуполі та нещадно обстрілювати і бомбити місто.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Окупанти кидають значні сили на штурм Маріуполя 

Зокрема, у Генштабі ЗСУ зазначили, що ворог продовжує завдавати повітряних ударів по об'єктах в Маріуполі, та кидає значні сили на штурм позицій українських військових в районі морського порту та підприємства "Азовсталь".

Ведеться підготовка підрозділів 810-ї та 155-ї окремих бригад морської піхоти до проведення десантної морської операції. Інформація наразі уточнюється, - зазначають у Генштабі.

У той же час керівництво окупаційної армії продовжує перекидати нові військові підрозділи з з Курської, Брянської та Воронезької областей у зону бойових дій на території України.

У підрозділах окупантів, що знаходяться на лінії безпосереднього зіткнення, росте невдоволення особового складу, морально-психологічний стан залишається на низькому рівні. Російські військовослужбовці постійно скаржаться на відсутність ротації, техніку, яка постійно виходить з ладу, якість пального, що постачається та харчування, - наголошують представники військового командування України.

Між тим, як зазначають в Генштабі, на півночі України не спостерігається ніяких активних дій ворога.

Однак зберігається загроза нанесення повітряних та ракетних ударів по об'єктах інфраструктури в Сумській та Чернігівській областях.

Окупанти продовжують частково блокувати Харків та обстрілювати житлові райони міста.

У ЗСУ повідомили про наявність інформації, що в невизнаному Придністров'ї на території Молдови за участю представників ФСБ була проведена перевірка боєздатності 1-ї, 2-ї та 3-ї окремих мотострілкових бригад збройних формувань "ПМР". Виявилося, що перевіряються підрозділи не готові до ведення бойових дій.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?