Путін продовжує марити про перемогу над Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін продовжує марити про перемогу над Україною

Путін продовжує марити про перемогу над Україною
Джерело:  online.ua

Канцлер Австрії Карл Нехаммер зазначив, що кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін досі марить перемогою власної окупаційної армії у війні проти України.

Джерело: NBC

Путін не полишає надії захопити Україну 

Я думаю, що він зараз у своїй власній військовій логіці. Вважає, що війна необхідна для гарантій безпеки РФ. Він не довіряє міжнародній спільноті. Думаю, при цьому він знає, що зараз відбувається в Україні. Але вірить, що виграє війну, - зазначає Нехаммер. 

За його словами, під час зустрічі з Путіним, той заявив очільнику австрійського уряду, що готовий співпрацювати з міжнародним розслідуванням, але не довіряє західній спільноті.

Він сказав мені, що співпрацюватиме з міжнародним розслідуванням, з одного боку, а з іншого боку, сказав мені, що не довіряє західному світу. Так що це буде проблемою зараз і в майбутньому. Я думаю, що міжнародна довіра до ООН, міжнародне розслідування необхідні. Тому це була жорстка суперечка один з одним. Але я намагався переконати його, що, наприклад, колишня югославська війна показала нам, що міжнародне розслідування корисне для судового переслідування військових злочинців, - підкреслив голова австрійського уряду.

Він зазначив, що Путін визнає тяжкі наслідки економічних санкцій проти РФ, але продовжує наполягати на необхідності війни проти України.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Наприкінці нашої розмови він сказав мені німецькою, що краще війна закінчиться раніше, ніж пізніше. Я думаю, він точно знає, що відбувається і ми повинні протистояти йому, - наголосив Нехаммер. 

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?