Частина військових РФ відкрито виступає проти участі у війні в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Частина військових РФ відкрито виступає проти участі у війні в Україні

Частина військових РФ відкрито виступає проти участі у війні в Україні
Джерело:  online.ua

Перехоплені СБУ розмови військових окупаційної армії РФ свідчать про те, що частина з них готова відкрито виступити проти власних командирів, відмовляючись приймати подальшу участь у війні проти України.

Джерело: Facebook-сторінка СБУ

В армії окупантів зріє масштабний заколот 

Представники СБУ зазначають, що військові РФ настільки озлоблені на власне керівництво, що що обирають з-поміж двох варіантів: розстріляти його на місці або дочекатися приїзду додому і написати "цілий том" заяв у військову прокуратуру РФ.

Зокрема, з розмови одного з окупантів з братом стало відомо про страшні бої, оточення та як, військових РФ покинули на призволяще у лісі без їжі та води.

Скаржиться, що командири дають накази стріляти по цивільнім і погрожують статтею за дезертирство тим, хто залишить пост.

Також він вражений тим, що їхнє керівництво краде: "Наше командування отримали провізію: сигарети, харчування… Знаєш, що вони зробили? Керівництво наше втекло та нас кинуло".

Брат окупанту радить: "постреляйте їх нах*й, та й все. Я приїду і в воєнну прокуратуру цілий том накатаю".

При цьому представники Головного управління розвідки Міноборони України зазначають, що Кремль планує провести мобілізацію  на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей.

Мобілізованих громадян України з окупованих територій планують кинути у найгарячіші точки.

Псевдореферендуми на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей мають на меті оголошення примусової "мобілізації". Після її проведення ФСБ РФ планує кинути "мобілізованих" українців на найгарячіші ділянки фронту на штурм позицій ЗСУ під контролем загороджувальних загонів, - зазначають в ГУР.

Представники розвідки підкреслюють, що Кремль намагається знищити Україну руками самих же українців.

Для проведення "референдумів" завчасно збираються особисті дані мешканців тимчасово окупованих територій, начебто для отримання "гуманітарної допомоги" або соціальних виплат. В день "голосування" співробітники ФСБ заповнюватимуть бюлетені, користуючись отриманою інформацією, без згоди та фізичної присутності самих українців, - наголосили представники ГУР.

За даними розвідки, ця спецоперація переслідує наступні цілі:

  • знищення представників українського етносу,

  • проведення пропагандистських заходів з нав'язуванням населенню Росії та світу міфу про те, що "звільнене від нацистів населення областей почало боротися з націоналістичними батальйонами".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?