Оточення Путіна не підтримує рішення про продовження війни проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

Оточення Путіна не підтримує рішення про продовження війни проти України

Оточення Путіна не підтримує рішення про продовження війни проти України
Джерело:  online.ua

Через тривале і значне зростання витрат на подальше проведення війни проти України, а також руйнівний вплив санкцій на економіку РФ, в оточені кремлівського диктатора Володимира Путіна почали сумніватись у рішенні продовжувати цю ганебну збройну агресію.

Джерело: Bloomberg

В оточені Путіна невдоволені війною проти України 

За словами щонайменше 10 співрозмовників журналістів, деякі представники близького кругу Путіна вважають війну проти України катастрофічною помилкою Кремля, що відкине РФ набагато років назад у власному розвитку.

Крім того, наближені до президента не бачать жодних шансів, що Путін змінить свій курс, як і перспектив внутрішнього спротиву. Частина з них всерйоз побоюється, що той вдасться до ядерної зброї.

Співрозмовники повідомили журналістам, що Путін все більше спирається на вузьке коло безкомпромісних радників і не реагує на спроби попередити його про згубні економічні та політичні наслідки.

Зокрема, свої дії він пояснює тим, що хоча Росія і заплатить величезну ціну за агресію проти України, Захід нібито не залишив йому іншого вибору. Він також упевнений, що санкційний "економічний бліцкриг" провалився, а російська економіка швидко адаптується.


Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Джерела стверджують, що Путін як і раніше впевнений у високій підтримці громадськості, а росіяни готові піти на великі жертви заради його бачення національної величі.

Між тим голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн повідомила, що нові санкції ЄС можуть стосуватись поставок російської нафти.

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн поінформувала лідерів провідних країн Заходу про роботу над додатковими санкціями ЄС проти РФ. Особливо вона говорила про нафту як предмет інтересу для санкцій, - зазначив прессекретар голови ЄК Ерік Мамер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?