Росія наразі не отримала серйозних територіальних здобутків на Донбасі — США
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія наразі не отримала серйозних територіальних здобутків на Донбасі — США

Росія наразі не отримала серйозних територіальних здобутків на Донбасі — США
Джерело:  online.ua

Від початку посилення російського наступу на Донбасі, за оцінкою США, Росія не отримала жодних великих територіальних здобутків.

Джерело: CNN

РФ не має успіху на Донбасі

На початку розширеного наступу Росії на Донбасі, за словами двох високопоставлених американських чиновників, які безпосередньо обізнані з оцінкою, США вважають, що Росія не отримала серйозних територіальних здобутків.

Сполучені Штати помітили нові атаки з боку російських військ, які, схоже, є пробними атаками, щоб перевірити українську оборону, сказав один із чиновників.

Однак лінія фронту залишається нерухомою, і поки що жодна велика територія не перейшла з рук у руки.

Нагадаємо, що США готують новий пакет військової допомоги для України.

Щоб допомогти підготувати українські сили до майбутніх боїв, новий пакет зброї вартістю 800 мільйонів доларів буде зосереджено на артилерії, зокрема 155-мм гаубицях та боєприпасах, за словами високопоставленого чиновника США та джерела в Конгресі.

Сполучені Штати попросили «багатьох» союзників по НАТО допомогти внести артилерію в цю нову заплановану поставку зброї, сказав високопоставлений американський чиновник.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?