Оновлений «Мерседес» S-Class оснастять «автопілотом» від E-Class (4 фото, відео)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Оновлений «Мерседес» S-Class оснастять «автопілотом» від E-Class (4 фото, відео)

Оновлений «Мерседес» S-Class оснастять «автопілотом» від E-Class (4 фото, відео)
Джерело:  Мотор.ru

У розпорядженні Мережевих джерел виявилися нові шпигунські знімки оновленого седана Mercedes-Benz S-Class. Судячи з того, що на тестовому прототипі з метою приховати спеціальні датчики і камери заклеєна радіаторна решітка, після рестайлінгу машина повинна отримати вдосконалену систему автономного водіння, пише Мотор.
Ймовірно, оновлений S-Class оснастять системою Drive Pilot, що дебютувала на початку цього року на E-Class нового покоління. На відміну від адаптивного круїз-контролю Distronic Plus, який встановлюється на нинішній S-Class, нова система розганяє і уповільнює автомобіль на швидкостях до 210 кілометрів на годину, а не на швидкості до 30 кілометрів на годину.


Також у разі збільшення швидкості Distronic Plus вимагає від водія повернути руки на кермо через 10-15 секунд. Drive Pilot ж сигналізує про це через 60 секунд, в залежності від дорожніх умов. Крім того, нова версія адаптивного круїз-контролю працює на швидкості до 130 кілометрів на годину навіть при поганому стані дорожньої розмітки - завдяки датчикам, «бачить» машини в сусідньому потоці.


Перші шпигунські знімки оновленого Mercedes-Benz S-Class були опубліковані восени 2015 року. Тоді повідомлялося, що інженери компанії працюють над власною системою управління жестами - вона повинна скласти конкуренцію аналогічній технології, що дебютувала на BMW 7-Series нового покоління.


Рестайлінг S-Class, як очікується, отримає інші фари головного світла. Не виключено, що для моделі стануть доступні і «розумні» фари Multibeam наступного покоління. Вони зможуть, наприклад, розпізнавати і автоматично підсвічувати людей і тварин на узбіччі. Крім того, в салоні з'являться збільшений здвоєний цифровий дисплей і також видозмінене рульове колесо.


Mercedes-Benz S-Class шостого покоління дебютував в 2013 році. Імовірно, прем'єра оновленої версії пройде в 2017 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?