Популярні сестри-моделі прогулялися з мамою-красунею: з'явилися фото
Категорія
Стиль життя
Дата публікації

Популярні сестри-моделі прогулялися з мамою-красунею: з'явилися фото

Популярні сестри-моделі прогулялися з мамою-красунею: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

Популярні американські сестри-моделі Джіджі і Белла Хадід прогулялися вулицями Нью-Йорка зі своєю матір'ю 53-річною  колишньою моделлю Іоландою Фостер, де і були сфотографовані папараці.


Про це повідомляє Lady.ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.


Як бачимо, хоча ЗМІ говорять про суперництво між красунями Хадід, сестрички гуляють, взявшись за руки, знайшовши для цього час між численними зйомками.


Читайте також: Сестри Хадід знялися в рекламі весняно-літньої колекції Moschino: з'явилися перші фото


Особливо щасливою на фото виглядає Белла, яка нещодавно пережила цілий скандал. Її  колишній коханий Абель Макконен Тесфей, який виступає під псевдонімом The Weeknd, закрутив роман зі співачкою Селеною Гомес.


Відзначимо, що Беллі, схоже, навіть подобаються скандали - адже це увага. Так, на бал-маскарад, Dior яким відзначив свій показ в рамках Тижня високої моди в Парижі, молодша Хадід прийшла в провокаційній сукні без білизни.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?