Обираю, плачу і лечу!
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Обираю, плачу і лечу!

Обираю, плачу і лечу!
Джерело:  farvater.travel

Я подорожую кожної ось уже дев'ять років. Ні, я не мільйонер і не тревел-блогер. Просто висидіти всі півроку нашої зими — випробування не для моєї психіки. Тому, рятуючись від сезонної депресії, я витрачаю гроші не на психолога, а на квитки до літа.

Якщо купити квитки заздалегідь і прочитати на потрібних форумах сотні тем на кшталт «бюджетна поїздка», можна злітати на місяць до моря за ціною, порівняною з місяцем життя у великому українському місті. Наприклад, якщо за 4 місяці до поїздки купити квиток до Мумбаї і назад за 350 $, потім за 15 $ дістатися поїздом до Гоа і там у знайомої бабусі зняти квартиру за 150 $ на місяць, а їжу готувати самому, вийде приблизно 800-900 $ за місяць з усіма квитками-візами.

Раніше подорожувати таким чином мені вдавалося без проблем: я давно знаю все лоукост-авіакомпанії, знаю, як знайти недорогий хостел в Бангкоку або зняти бунгало біля моря в Сіануквілі... Але якось сталося так, що цієї зими мене захопило роботою, і традиційний відпочинок спланувати не вдалося. Ближче до середини січня стало очевидно: без пари тижнів літа мені кришка, а тут так до речі між робочими проектами несподівано утворилися дванадцять днів перерви. Швидкий моніторинг звичних сайтів показав, що всі квитки на потрібні мені напрямки або розкуплені, або коштують величезних грошей. Переді мною постала перспектива провести два тижні в аквапарку, посилено уявляючи собі морське узбережжя. Але тут друзі порадили мені купити тур онлайн.

Звичайно, як старому досвідченому мандрівникові, мені ця думка здалася дивною. Адже в тури їздять тільки «пакетники», які не вміють відпочивати самостійно! Але всемогутній Гугл на запит «тури онлайн» вже видав мені farvater.travel, і цікавість узяла верх.

Farvater виявився моїм порятунком. Потрібно було всього лише вбити в відповідні поля потрібні параметри — кількість днів, напрямок і т. д. Через кілька секунд сайт видав варіанти: Єгипет від 200 $, Болгарія — від 400 $, Індія — від 650 $... Заради інтересу захотілося подивитися ціни на регулярні авіарейси по тих же напрямках. Виявилося, що тури з перельотом, поселенням, трансфером і страховкою коштують дешевше, ніж просто квитки на літак! Загалом довго думати не довелося, а можливість оплатити тур прямо на сайті прискорила процес. Всі документи і квитки прийшли на електронну пошту. І замість звичайного дня пошуків весь процес зайняв у мене менше півгодини. Мій відпочинок врятований, а farvater.travel тепер завжди в закладці «важливе»!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?