В Україні стартує проект «Безпечна школа»
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

В Україні стартує проект «Безпечна школа»

В Україні стартує проект «Безпечна школа»
Джерело:  nick-vujicic.com.ua

29 березня 2018 року відбудеться прес-конференція, яка присвячена мотиваційній зустрічі Ніка Вуйчича з українськими школярами, викладачами та батьками на тему: «Як зробити школу безпечною?»

Тема насильства в школі - актуальна надзвичайно. Раз у раз спливає інформація про бійки, переслідування дітей в школі. Від цієї ситуації страждають усі: і жертва, і переслідувачі, і спостерігачі. За даними дослідження ЮНІСЕФ понад 80% дітей у віці від 11 до 17 років стикалися з проблемою травлі в навчальних закладах, 24% дітей стали жертвами буллінгу, а 48% з них нікому не розповідали про ці випадки.

Мета проекту «Безпечна школа»- показати, як розірвати ланцюг насилля, в якому багато дітей живуть роками не тільки школі, але і вдома. Змінити процес комунікації, зробивши її безпечною. Навчити дітей справлятися з негативними емоціями, просити про допомогу, а також поважати чужі особисті границі і відстоювати свої.

Спікерами прес-конференції будуть:

  • Лілія Михайлівна Гриневич - Міністр освіти і науки України.

  • Микола Миколайович Кулеба - Уповноважений Президента України з прав дитини.

  • Нік Вуйчич - всесвітньо відомий австралійський спікер, людина без рук та ніг.

  • Яна Кучеренко - Директор комунікаційної агенції "Ключові стратегії", організатор візитів Ніка Вуйчича в Україну.

Нік Вуйчич ще школярем на власному досвіді пережив знущання від своїх однокласників. Але сьогодні ці складні переживання вже позаду, і тепер він проводить по всьому світу навчальні лекції на тему запобігання буллінгу серед школярів.

Проект проходитиме за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також телеканалів 1 + 1 та «Надія», головний спонсор – міжнародна фітнес компанія FitCurves.

Додаткова інформація:

Маріанна Шаповалова 067-363-63-64

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?