3 поради щодо вибору бв смартфона
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

3 поради щодо вибору бв смартфона

3 поради щодо вибору бв смартфона
Джерело:  online.ua

Смартфон — найкращий помічник сучасної людини. Так, його використовують і для роботи, і для розваг. На жаль, нові моделі іноді коштують ціле багатство, а ось бюджетні варіанти рідко можуть похвалитися хорошими технічними характеристиками. Єдиний вихід з цієї ситуації — придбати смартфон бв.

Якісні смартфони бв поступаються новим моделям хіба що зовнішнім виглядом. Вони можуть замінити планшет, фотокамеру і GPS-навігатор. Крім здійснення вхідних та вихідних дзвінків, пристрої дозволяють читати новини, перевіряти електронну пошту, редагувати документи, займатися веб-серфінгом. Вони також підходять для перегляду фільмів, обробки фотографій, зйомки відеороликів.

  1. Купуйте на сайтах оголошень

Придбати доступні смартфони можна на спеціальних онлайн-платформах (наприклад, Бесплатка, OLX та ін.). Зверніть увагу: всі безкоштовні оголошення на таких сервісах діляться на тематичні рубрики. Публікації про продаж смартфонів найчастіше розміщуються в розділі «Електроніка». Щоб підібрати підходящу модель, скористайтеся системою фільтрів.

Головна перевага придбання на сайтах оголошень — можливість особисто зустрітися з продавцем. Це дозволить перевірити смартфон перед покупкою і захистить вас від усіх видів шахрайства. До того ж, якщо товар не підійде, завжди можна домовитися про повернення.

  1. Перевіряйте комплектацію і зовнішній вигляд

При покупці бв смартфона обов'язково перевірте комплектацію. Бажано, щоб девайс поставлявся разом з коробкою, інструкцією, гарантійним талоном. Останній дозволяє визначити, скільки часу смартфон знаходився в експлуатації. Якщо телефон був у ремонті, не завадять квитанції сервісного центру.

Обов'язково перевірте, що знаходиться в коробці. Так, разом зі смартфоном зазвичай поставляються навушники, зарядний пристрій, USB-кабель. Переконайтеся в коректній роботі кожного аксесуара, уважно огляньте дроти і роз'єми. Також зверніть увагу на корпус смартфона. Більшість девайсів покриваються подряпинами і потертостями навіть після нетривалої експлуатації (1–3 місяці). Замінити зношену панель можна в будь-якому сервісному центрі. Перевірте, чи не скрипить корпус при натисканні, чи немає люфтів і відколів. Також огляньте роз'єми і зовнішній модуль камери, оскільки ці елементи легко пошкодити.

  1. Звертайте увагу на екран і начинку

Щоб придбати підходящий смартфон, в першу чергу визначтеся з розміром екрану. Так, моделі до 4,7 дюйма — найкращий вибір для дитини або мініатюрної дівчини. Вони зручні для управління однією рукою і підходять для перегляду відео, редагування фото. Кіноманам і любителям електронних книг сподобається модель з діагоналлю 5–5,5 дюйма. Враховуйте і роздільну здатність. Щоб насолоджуватись улюбленими фільмами в хорошій якості, потрібен як мінімум FullHD-формат. Зверніть увагу на наявність олеофобного покриття: воно забезпечує захист від відбитків і забруднень.

Придивіться і до начинки. Так, смартфони з 1 ГБ оперативної пам'яті працюють тільки з простими додатками. Запустити ресурсномістку гру або фоторедактор на таких девайсах не вийде. Для цього знадобиться як мінімум 2 ГБ ОЗП. А ось пристрої з 3–4 ГБ оперативки відмінно впораються не лише з важкими додатками, але й коректною роботою в режимі багатозадачності. Зверніть увагу: в смартфонах бв продуктивність може бути значно нижча, ніж в нових моделях, часто — через велику кількість додатків, встановлених попереднім власником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?