Дивовижна історія повернення Johnyboy, який виступить в Києві
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Дивовижна історія повернення Johnyboy, який виступить в Києві

Дивовижна історія повернення Johnyboy, який виступить в Києві
Джерело:  online.ua

5 квітня 2015 року. Реп-батл Versus. Oxxymiron проти Johnyboy. Мирон Федоров розбиває Дениса Василенка, немов глечик. Судді у всіх раундах віддають пойнти Федорову. Василенко йде ні з чим. У тому ж році він випускає кілька треків, а потім зникає на цілих три роки. Тобто, реально зникає. Не випускає пісень, нічого не пише в соціальних мережах. Живий? Мертвий? Невідомо взагалі нічого.

І через три роки він повертається з новим альбомом "Вне Времени". Без будь-якого попередження. Цей час Денисові дався нелегко. Після програшу на батлі, він втратив все - друзів, концертного директора, контракти та інші штуки, які супроводжують реперів. Навіть у рідній Ризі він виявився предметом насмішок. Думали над дорослою людиною не можуть реготати на вулиці? Johnyboy пережив і це.

Реп-батли - така річ. Чим вище злітаєш - тим болючіше падаєш. Oxxymiron, коли з легкістю розносив свого опонента, не подумав, що цьому опонентові буде коштувати йому кар'єри. На концерті в Ризі в 2016 році він навіть вибачився перед ним: «Це була показова страта, але я не очікував такого, мені якось ніяково ... Сподіваюся, у нього все добре».

За час відсутності на публіці, у Johnyboy відбулося багато чого. Перш за все, йому потрібно було повернути 27 тисяч євро боргів, які накопичилися за весь час. Варто відзначити, що він розбирався з боргом ще до батла з Федоровим.

Денис став братися за будь-яку роботу. Спочатку він невдало потрапив в компанію з маркетингу, яка виявилася сектою. Після він відправився в Англію збирати гриби за 14 євро на годину. Але і тут не пощастило - бос не відпускав його в Пітер на той самий сумнозвісний батл.

Потім він працював помічником шеф-кухаря, де йому доводилося махати кулаками з циганами і чехами. Та сама робота, яка допомогла йому вирішити всі проблеми - бармен за 2 тисячі фунтів на місяць. Репер повернув борги за півтора роки. А в той день, коли виходив його новий альбом, він наливав пиво відвідувачам в барі.

Повертатися хлопцеві на сцену страшно, але він готовий. "Боязко, що не зможу виправдати власних очікувань. Стрьомно не впоратися з покладеною відповідальністю. Але це нормально. В одну секунду мені стрьомно, а в іншу - б'ю себе в груди і кажу, що впораюся. І всім навколо таку ж енергію посилаю. Є зважене доросле відчуття, що я на вірному шляху ", - розповів він в інтерв'ю Юрію Дудю.

У столиці з новим альбомом Johnyboy виступить вже 4 листопада в клубі Atlas. Також репер зачитає хітові треки з попередніх платівок. Купити квитки на концерт Johnyboy в Києві можна на сайті TicketsBox, що займе всього дві хвилини. Миттєва оплата банківською картою, мінімальний сервісний збір у порівнянні з іншими операторами - і квитки моментально впадуть вам на електронну пошту. Швидко, безпечно і без сивого волосся.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?