Мобільний додаток «АШАН» — шопінг у вашій кишені
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Мобільний додаток «АШАН» — шопінг у вашій кишені

Мобільний додаток «АШАН» — шопінг у вашій кишені
Джерело:  online.ua

Якими є передумови успішного шопінгу? Звичайно, передусім, це настрій. Адже якщо вирушити до улюбленого гіпермаркету в похмурому настрої, за «голої» необхідності, то у візку опиняться лише продукти та суто побутові придбання. Так можна не помітити чимало переваг, акцій та знижок, які пропонує магазин своїм клієнтам. Поліпшити настрій і налаштуватися на вигідні та приємні покупки допоможе додаток для мобільних пристроїв «АШАН».

Завантажити його можна на shop.auchan.ua  — там доступні версії для Android та iOS.

Як це працює?

Мобільний додаток із максимально простим інтерфейсом — його розроблено так, що, навіть користуючись ним уперше, легко інтуїтивно навчитися цього. Програма у смартфоні:

  • спрощує та робить максимально зручним планування покупок. Можна налаштувати так звані shopping lists, ділитися списками з іншими користувачами додатку. Тільки уявіть, як це зручно, особливо для сімей. Приміром, дружина може скласти список необхідного, поділитися ним із чоловіком та легко відправити його до «АШАН» самостійно;

  • функція «Мій магазин» дозволяє обрати найближчий до поточного місцеперебування магазин, дізнатися дані про режим його роботи та, що найважливіше, каталог наявних товарів. Часом це зручно, коли немає можливості роздивитися асортимент на сайті мережі гіпермаркетів;

  • розділ «Спеціальні ціни» — це царина для економних покупців, які не люблять марно витрачати кошти. Скористатися даною перевагою можна безпосередньо в магазині, зорієнтувавшись, які товари вийде придбати про запас або ж із заманливою сезонною знижкою;

  • не менш корисна можливість скористатися інформацією про акції та поточні вигідні пропозиції.

Ставка на зручність та практичність

Розробники програми, насамперед, прагнули зробити її максимально утилітарною — такою, що може стати користувачу в пригоді швидко та без зайвих маніпуляцій. Зокрема, програма дає такі можливості:

  • швидко зареєструватися або авторизуватися через Google чи Facebook, синхронізувати додаток із власними акаунтами;

  • зручна система керування додатком та його можливостями, налаштування під власні інтереси та потреби;

  • можливість використання без доступу до мережі Інтернет — для цього треба завантажити необхідний контент заздалегідь;

  • можна використовувати за наявності Wi-Fi та 3G-, 4G-мережу;

  • дуже зручно сканувати товари за допомогою додатка, щоб визначити актуальну ціну.

Кому знадобиться мобільний додаток?

Особливо зручний він буде для тих, хто сповідує раціональний підхід до придбання товарів. Мережа гіпермаркетів «АШАН» надає широкі можливості для купівлі не лише продуктів та напоїв. Широкий асортимент товарів для дому, саду, городу, догляду за авто, для ремонту, оформлення квартири чи будинку, гігієни, мандрівок тощо. У будь-якому магазині мережі можна поповнити бібліотеку, придбати іграшки, харчування та все необхідне для дітей різного віку. Коротко кажучи, тут можна купити все — від підгузків для малюка до великогабаритної побутової техніки та меблів.

Ну а знаючи про знижки та акції, складаючи списки придбань та витрат, можна не лише купити найкращі товари за вигідними цінами, але й заощадити суттєві кошти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?