Black Monday Sale від Kasta: дводенний марафон знижок
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Black Monday Sale від Kasta: дводенний марафон знижок

Black Monday Sale від Kasta: дводенний марафон знижок
Джерело:  online.ua

Інтернет-магазин Kasta, один з найбільших українських продавців одягу, взуття та аксесуарів, оголосив про старт великого розпродажу - Black Monday Sale. Старт марафону знижок - 18 березня в 20:00. Протягом двох днів усі клієнти Kasta отримають доступ більш ніж до сотні тематичних акцій, які стартуватимуть на сайті кілька разів на день.
18 і 19 березня інтернет-магазин Kasta готується довести, що чорний понеділок нічим не поступається відомішій Black Friday. Будуть і вибухові ціни, і більше 100 різноманітних акцій на будь-який смак, і топові бренди у всіх найпопулярніших категоріях магазину - знижки до -80% діятимуть на одяг, аксесуари, взуття, косметику, товари для дітей, спорту та відпочинку, домівки і навіть на бакалію. Так що кожен клієнт матиме можливість обрати товар на будь-який смак.
Також під час акції працюватимуть вже звичні додаткові бонуси для учасників програми Kasta Black - для них діє безкоштовна доставка до відділень KastaPost, а також доставка кур'єром до дверей по території України. Головне пам'ятати, що кур'єр приїжджає безкоштовно тільки за умови замовлення вартістю від 99 гривень.
Під час Black Monday виграють і користувачі мобільного додатка. Всі акції там традиційно стартують на 15 хвилин раніше сайту - а це ще більше шансів отримати бажану річ за приємною ціною. Як ніяк, а це чорний понеділок і ажіотаж під час розпродажу ніхто не відміняв.
Якщо ж ви більше звикли користуватися комп'ютером, то і там ви можете зробити все, щоб не пропускати акції на улюблені бренди. Тим більше, що на сайті вже більше 10000 виробників. Просто зайдіть на сторінку торгової марки на Kasta, поставте "сердечко" та у момент старту акції ви отримаєте push-повідомлення. Ну а далі все звично і просто - купуєте все, що заманеться!
До слова, якщо у вас раптом буде виникати негативна асоціація з чорним понеділком - то даремно. Адже цей колір вже давно перестав означати щось погане. У багатьох же культурах він був і залишається атрибутом розумних і респектабельних людей, і навіть символізує владу.
Для команди Kasta чорний був і залишається одним з головних кольорів у моді. Адже це і легендарна маленька чорна сукня від Шанель, і начищені до блиску чорні лаковані туфлі, це смокінги і фраки, приталені чоловічі костюми. Так що тут говорити, навіть повсякденний одяг, особливо стильно виглядає саме у чорному кольорі.
Чорний - колір гарного смаку, колір багатогранності. Чорні речі поза звичайної системи координат, універсальні і можуть бути використані у будь-який час, прекрасно поєднуючись з чим завгодно. Ну і давайте пам'ятати про тренди сучасних технологій - там чорний колір давно став аксіомою, асоціюючись з майбутнім і науковим прогресом.
Так що вдалого вам шопінгу на Black Monday Sale від Kasta!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?