Мережа центрів лазерної епіляції і косметології №1 в Україні
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Мережа центрів лазерної епіляції і косметології №1 в Україні

Мережа центрів лазерної епіляції і косметології №1 в Україні
Джерело:  online.ua

Мережа центрів лазерної епіляції «Лазерхауз» налічує вже понад 45 центрів по всій Україні. Їх можна знайти практично в кожному місті! Тисячі задоволених клієнтів, більше 10 років практики, сучасне і якісне обладнання, численні нагороди і високий рівень сервісу — все це можна застосувати до будь-якого з філій мережі.

Мережа центрів лазерної епіляції «Лазерхауз» налічує вже понад 45 центрів по всій Україні. Їх можна знайти практично в кожному місті! Тисячі задоволених клієнтів, більше 10 років практики, сучасне і якісне обладнання, численні нагороди і високий рівень сервісу.

Лазерна епіляція — це та сфера, в якій «Лазерхауз» можна сміливо назвати лідером. Компетентність їх фахівців дозволяє проводити процедури з максимальною безпекою та комфортом. Кожен співробітник постійно відвідує навчальні курси й майстер-класи, які допомагають йти в ногу з часом і використовувати в своїй роботі найновіші методики епіляції лазером. Також, важливу роль відіграє і якість апаратів. Їх постійно оновлюють і модернізують, щоб дивувати своїх клієнтів безболісністю і ефективністю.

Додатковий спектр послуг:

  • Ін'єкції краси (мезотерапія, біоревіталізація, ін'єкції ботоксу, мезонитки, контурна пластика, збільшення губ, лікування гіпергідрозу).

  • Класична косметологія (чистки, пілінги, різноманітні процедури по догляду, терапія вугрової хвороби).

  • Процедури для тіла (антицелюлітний масаж, LPG-масаж, видалення судинних сіточок, кавітація, видалення рубців, шрамів, розтяжок, новоутворень).

  • Інтимна косметологія (відбілювання, пластика і т.д.).

  • Трихологія (лікування волосся і шкіри голови, процедура Regenera Activa).

  • Подологія (лікування врослих нігтів, грибка, тріщин, видалення мозолів і бородавок).

До будь-якого з фахівців можна записатися на попередню консультацію, де Вам дадуть відповідь на всі запитання й нададуть детальну інформацію про процедуру. Також у них на сайті є можливість Skype-консультації з косметологом, який зможе ознайомитися з Вашою проблемою і допоможе підібрати відповідний спосіб лікування.

Крім цього, процедури не тільки дієві, але і доступні для кожного! У них на сайті можна ознайомитися з переліком акцій і знижок, і отримати популярний догляд за найкращою ціною!

Підтвердженням високого професіоналізму Центрів мережі, є акредитаційний сертифікат 1-ї категорії. Крім нього, з року в рік «Лазерхауз» стає володарем нових нагород, ось деякі з них:

  • вже більше 3-х разів був визнаний «Вибором року» серед клінік лазерної епіляції;

  • нагороди України «Велика спадщина Гіппократа» і орден «Гордість медицини України 2015»;

  • світові нагороди «American Esthetics Awards» та «Euro Aesthetic Award».

Покладаючись на багаторічний досвід фахівців і сучасне технічне оснащення, «Лазерхауз» гарантує якісний і довгостроковий результат!

Оформити запис:

тел. (093) 177-0611
Вайбер (093) 867-7524
Сайт: https://www.laserhouse.com.ua/

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?